» Skriv i vår gästbok!


Totalt: 554 inläggSida : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 | Föregående | Nästa |


2008-08-26 22:56:29 skrivet av    
Hej Det har varit rätt dött på våran sida ett tag dom som ska veta varför vet ! Motorn började dricka vatten innan Karlstad jag märkte redan innan att det va något skumt på 3 cyl........Nu lyssnar jag på min dotter och .........trycker en jävla massa sträck & ingen......Information.Toppen är spräckt. Vi har nu för att göra denna innfo kort som maddan vill så köpte .......Stoffe , Bosse Wallmans Ascona B Den får vara gul ....så länge det går sedan blir den säkert BLÅ.......Vi skall iväg på familjära grejer nu ......Men vi lovar att vi kommer om inte i hörby så Ekratten sedan skall vi ladda för en.... NY SÄSONG......Jag lovar vi kommer.

2008-07-08 16:41:37 skrivet av MADDE    
Till teamchefen i detta sammanhang...AAE Holmberg så att säga. Du måste börja använda punkter och kommatecken och sånt när du skriver så mycket om tävlingar.... Det blir bara jobbigt att läsa och jag tror inte jag är ensam att tycka de. Mer luft mellan raderna... Kanke en tom rad ibland? mvh Din ansällda som inte har något att göra för tillfället...

2008-07-02 18:03:20 skrivet av korv    
hej på er . så ni lever .bra jobbat i skogen

2008-07-01 18:45:21 skrivet av Anders Holmberg Teamchefen    
Ja som Kerstin säger så kom vi till karlstad.Men det va en jobbig resa, det började som vanligt på ss1 innan mål stoffe tappade vänster bakhjul (varför stannar du sa Emeli svar vi har bara 3 hjul.Alla 4 hjulbulltarna hade gått av varpå skiva,ok,spacer & bromsrör for till skogs.Återfanns av snälla åskådare ( TACK)Jag hittade till slut en stickväg att köra inn på ca 500m från Stoffe & Emmeli väl där konstaterade vi att en bullt till oket hade gått av.Vi fick vackert vänta tills ss va stängd ( stigs bil orrar gott Persbrant kör bra tycker jag = Tränat)Inn med bussen & elverket regnet börjar givetvis. Upp med tältet över bilen dit med nya attiraljer regnet öser ner tältet börjar säcka jag står på knä stoffe säger det fixar jag varpå han tömmer vattnet rakt ner i mina träskor.Han tyckte det va jättekul.Vi hadde fixat att va på ss5 tror jag men tävlingsledningen sa åk till jönköping.Lördag ! Går mycket bra men mot slutet av dagen börjar motorn (ticka) stoffe säger en vippa & så va det dit med 2 st vippor till saken hör att 1 st hjulbullt gott av igen vi tog bort drivaxeln & satte dit nya bulltar klockan va ca 2300 då låste dom BOMMJÄVELN på campingen = ingen test.Söndag stoffe & jag åker ut med bilen på släpet& lastar av kl 0600 låter mycket bra ser tät ut.Stoffe & Emmeli åkertill starten ,Agneta & jag mot första servicen TELEFON Farsan den läcker som ett såll ner till grenröret vi vänder fixar det hjälpligt Nu jävlar läcker den på andra sidan men det är bara att fylla på i 3ss innan service På servicen fick jag tag på en packning av Bäckström. Nu va stoffe lugn . Jag vill tacka dig från skövde som hjälpte mig i brevens bruk adressen finns kepsen kommer men Agneta har namnet. Tack till John , Kerstin, Svenne & TOBBE som skötte mat & boendet.Jag har varit med om mycket men det va Stort när den BLÅ Asconan rullade inn på Färjestadstravet & med en kanonavslutning till råga på allt. TACK

2008-07-01 08:34:06 skrivet av Kerstin    
Ni kom i mål i Midnattssolsrallyt. Bra jobbat även om det blev en del skruvande. Det finns bilder på Fotogubbens hemsida och en videosnutt på motorsport4sale. Bästa tid på någon sträcka. Nu vet du Stoffe att det går och köra onotat oxå.

2008-06-25 08:30:42 skrivet av Kerstin    
Vill önska Stoffe och Emelie lycka till i Midnattssolsrallyt. Ni åker 0-bil och kommer mellan regularity och de historiska bilarna. En lång tävling på 3 dagar och helt onotat. Ni är väl förberedda. Skall bli spännande och se er på Färjestads Travbana i Karlstad på söndag.

2008-06-11 09:14:14 skrivet av Anders Holmberg Teamchefen    
Hej igen ! Sitter & läser tidningen på morgonen BLT skriver att STOFFE är iskall det är tvärtom han & jimmy är jävligt heta ni ska få se.BLT & SYDÖSTRAN har inte brytt sig så mycket om att det skulle bli ett SM RALLY i Karlskrona. Klubben fick sätta in annonser själva.Men dojjboll på alla nivåer där behöver dom inte jaga journalister för att dom ska skriva possitivt om tävlingarna. Vi ska åka Midnattsolsrallyt som föråkare. Vi kämpar på! Tack alla som möter mig på stan & bryr er om stoffe & jimmy jag lovar vi kommer!

2008-06-11 00:00:02 skrivet av Anders Holmberg Teamchefen    
Hej ! Nu vann SVERIGE äntligen i dojjboll jag tycker mycket om landslagsfotboll.sen är intresset SLUT.Stoffes låda va inte knackig som jag sa Den här gången va det kopplingen igen TRYCKPLATTAN SLÄPPTE I NITARNA . Nu Gjör vi något åt detta var så säkra.

2008-06-08 20:17:59 skrivet av jannes....    
INTE LÅDAN IGEN !!!!! Kunde tyvärr inte vara ute,men hörde eländet. Kom igen !! Ses på jobbet i morrn. /janne

2008-06-08 19:44:35 skrivet av ambjörn    
jag förstå om det känns tungt men det är bara en växellåda så kom igen efter regn kommer sol hälsn amjörn o yvonne hankook motorsport

2008-06-08 18:01:43 skrivet av Anders Holmberg Teamchefen    
Hej ! ni som stod i skogen & väntade på stoffe & jimmy.Här ska jag förklara varför dom inte dök upp.Det va antagligen lådeländet igen. Det slutade driva ca 2 km från mål på ss1.Inga missljud eller rassel koplingen verkar funka & växlarna går i perfekt. Jag tror att det är ingående axel som har brustigt.Stoffe deppar väldigt mycket just nu ( 3 brutna på raken är inte bra för självförtroendet)Jag tror att man får sätta bäst före datum på lådjäveln (ursäkta men det är lite jobbigt med den just nu) Vi har haft den på renovering & översyn men det kommer hela tiden nya fel.Jag överväger att göra med lådan som jag gjorde med min motorsåg när den inte ville starta GRÄVA ner den , ni skall veta att jag gjorde det också med kors & allt där stod det.Här vilar min partner.Vi vet inte 100 procent att det är felet för idag har vi krattat för glatta livet.Jag tycker att sträckorna höll fint men nu behövs regn.

2008-06-01 08:40:48 skrivet av Kerstin o John    
Nä vem har sagt att det skall vara billigt och enkelt och köra rally. Det viktiga är att man har roligt och det verkar ni ju ha i alla fall. Vi ses i Karlskrona.

2008-05-30 21:33:08 skrivet av Anders Holmberg Teamchefen    
Hej! Nu jävlar är vi ( rettirerade ) som min mammas morfar sa. Stoffe gjorde en " fis rullning " som tur va men jävligt iriterande. Nästa tävling efter att vi bytt tak (tack JOHN ) & huv,skärmar,sparklådor pluss dörr på stoffes sida det blev även en hellack från RAMSTRÖMS.Åter till ESLÖV där tävlingen gick Stoffe & Jimmy kommer ca 3 km på ss1 PANG = Lådan.Det är väl skälva fan att vi inte kan känna en tendes till detta hemma. Vi pressar ju grannarna rätt rejält ibland men vi är snabba att släcka i garaget.Nu skall vi åka här hemma jag hoppas att stoffe & jimmy tar det lite kallt men vi måste hålla koll på Hasse & givetvis många andra. Jag har alltid sagt till stoffe efter solsken kommer regn va så säker.Det stular & jävlas !ska man hålla på med rally MÅSTE man jobba i motvind rätt ofta.Nu till en nyhet STOFFE & EMILIE ska åka för åkare i MIDNATSSOLSRALLYT (det tycker jag är jättekul )Jag har lyckats ragga farbror Sven hans son TOBBE & till & med Mamma Mu ska med. Jag hoppas att vi hörs & syns . PS skriv järna i gäst boken.HÄLSNINGAR ANDERS & STOFFE.